angle-left DIGITALT: Bebisbibban 16.3

När: Tisdagar 13.00-14.30

Var: Mariehamns stadsbiblioteks barnavdelning/ONLINE

Vad: Mariehamns stadsbibliotek bjuder in föräldralediga småbarnsföräldrar med barn 0–2 år. Man får samtala och umgås över en kopp kaffe eller te och det bjuds på boktips ur vår föräldrahylla samt sagostund för de minsta.

 

16.3 blir digitalt!

Tyvärr kommer inte bebisbibban den 16.3 kunna hållas på plats i sagorummet på grund av det rådande coronaläget. I stället är den som är intresserad välkommen att delta i en onlineträff. Förse dig med lite trevligt fika och koppla upp dig till ett samtal med andra småbarnsföräldrar. Bibliotekarien kommer med några roliga boktips på pekböcker och bra böcker ur stadsbibliotekets föräldrahylla.

Begränsat antal platser, anmäl dig här.

Länk till onlineevenemanget kommer i ett separat mejl när det närmar sig.

Ta gärna med dig ett eget boktips till träffen. Kanske vill du tipsa om en bra barnbok eller en bok som du tycker att andra föräldrar borde läsa? Eller varför inte ett inspirerande konto på sociala medier eller en bra dokumentär? Ordet är fritt att prata om tankar kring livet som småbarnsförälder, men det går också bra att bara vara med och lyssna.

Om du är intresserad av att få boktips på specifika teman får du gärna höra av dig på förhand. Boktipsen kan ges under träffen eller individuellt via mejl om man hellre önskar det.

Sök

Språk

sv-se en-gb