Linde, Giséla

Linde, Giséla

1967-

Giséla Linde är frilansskribent, författare, mindfulnessinstruktör, livscoach och smyckessmed. Hon kommer från Mariehamn men har också bott i Helsingfors och Stockholm. I sitt jobb som frilansare har hon skrivit mycket om livsstilsfrågor, hälsa och personlig utveckling, och hon engagerar sig gärna i projekt som tangerar hållbarhetsfrågor och inre ledarskap.

2008 kom hon ut med sin bok Lev enklare - idéer för en hållbar livsstil. Boken handlar om det som på engelska kallas simple living, frivillig enkelhet, och i vid mening om frågan om hur vi skall hantera jordens resurser genom att bli bättre på att hushålla med våra egna.

I intervjuboken Att välja sin väg har Linde skrivit flera porträtt av åländska företagarkvinnor. Boken gavs ut 2011 av Ålands landskapsregering och är en inspirationskälla för företagande och att våga välja sin egen väg.

I boken Martha nu, 2016, skriver Linde om den moderna Martharörelsen på Åland. Boken ger inspiration och handgripliga tips för en hållbar livsstil och för vardagsbalans.

Sök

Språk