382759
Lär dig ukrainska : snabbt, lätt, effektivt : 2000 viktiga ordlistor, 80/20-metoden
Lär dig ukrainska : snabbt, lätt, effektivt : 2000 viktiga ordlistor, 80/20-metoden
Utgivningsår: [2020].
Språk: Ukrainska
Medietyp: Bok
Förlag: Pinhok Languages
ISBN: 978-1-9868-1142-2
Omfång: 85 sidor
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Den här boken innehåller ordlistor med 2000 av de vanligaste orden och fraserna, sorterade efter hur ofta de används i dagligt tal. Ordboken följer 80/20-regeln vilket innebär att du först lär dig viktiga ord och grundläggande meningsbyggnad, så att du kan göra snabba framsteg och håller motivationen uppe. Vem bör köpa den här boken?Boken är till för nybörjare och personer med grundläggande kunskaper i ukrainska som är självmotiverade och villiga att ägna 15 till 20 minuter om dagen åt att förbättra sitt ordförråd. Boken har ett enkelt upplägg tack vare att allt oväsentligt har skalats bort. Det innebär att du kan ägna all din energi åt de delar som hjälper dig att göra så stora framsteg som möjligt, på kortast möjliga tid. Om du kan tänka dig att lägga ner 20 minuter varje dag är den här boken sannolikt den bästa investeringen du kan göra om du är nybörjare eller besitter grundläggande ukrainskakunskaper. Du kommer förundras när du märker hur stora framsteg du gjort efter bara några veckors övning. Vem bör inte köpa den här boken?Den här boken är inte till för dig som behärskar ukrainska på en avancerad nivå. Om du redan har goda kunskaper i ukrainska rekommenderar vi att du går till vår webbplats och söker efter vår ukrainska ordbok som innehåller fler ord och har grupperats efter ämne. Den är perfekt för dig som befinner dig på en avancerad nivå och vill förbättra ditt ordförråd inom vissa fackområden. Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för ukrainskastudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig ukrainska. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Den här bokens styrka är koncentrationen på snabb inlärning av viktiga ord och fraser, på bekostnad av den information som många förväntar sig av en k.
Den här boken innehåller ordlistor med 2000 av de vanligaste orden och fraserna, sorterade efter hur ofta de används i dagligt tal.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök

Språk