351379
Aliens älskar underbyxor [Elektronisk resurs]
Aliens älskar underbyxor [Elektronisk resurs]
Av: Freedman, Claire
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: ModernistaElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: Aliens love underpants
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
En barnbok på rimmad vers. Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att erövra vår planet tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden.
Megasuccé med över 2 miljoner sålda böcker! Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att erövra vår planet - tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden... Aliens älskar underbyxor är den första boken i Underbyxor -serien, som även har gjort succé som animerad tv-serie på Sky Kids. En oemotståndligt charmig barnbok på rimmad vers och så rolig att läsa högt att du garanterat kommer att skratta underbyxorna av dig! I översättning av Gunnar Nirstedt. CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Underbyxor -böcker. En serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna! BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten Octopus's Garden till barnbok varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

351380
Av: Freedman, Claire

Liknande titlar

351380
Av: Freedman, Claire
326349
Av: Widmark, Martin
329589
Av: Johansson, Helen
351354
Av: Ståhl, Henrik
326600
Av: Genar, Katarina
328833
Av: Johansson, Helen
258439
Av: Catchpole, Barbara
234584
Av: Meyer, Stephenie
279726
Av: Skytte, Dorthe
320275
Av: Nees, Susan
315743
Av: Ekensten, Ann-Charlotte

Språk